MY FAMILY

MY FAMILY
dr kiri belakang: adik aku, kak ipaq, angah, along, aku............pastu abah aku n mama aku...y kecik2 tu anak menakan aku

Wednesday, February 15, 2012

Akhirnya aku di Sabah


ni la pemandangan sabah...aku mula2 sampai Sabah, rasa cam x bes je...bosan, xtaw nak buat ape..patah kaki gak la dok sini,,,nak wat cam ne kan dah kena posting ke IPK Sabah demi tugas, aku turuti jua..kikiki..cam poyo je ayat...pastu selepas seminggu aku induksi, aku pon sewa r keta, nak jenjalan la konon sekitar sabah ni..skali aku dpt pusing Sabah...pergh cam x nak balik je semenanjung..bes bah..hehe...keje pon ok kat sini...kitaorng jenjalan sampai ke kundasang...
 

ni lah team sabah..kitaorang jenjalan ke Kundasang..x plan pon nak datang sini...mula2 nak jenjalan pusing kota kinabalu..best kat sini, sangat sejuk...sape2 nak honeymoon ok gak port sini..hehhe...nant aku nak p sini lagi..xpuas ari tu p...sape2 nk ikot..jom laaaa....ni kat KINABALU PARK..time kitaorg sampai ujan renyai...memang sgt sejuk la...



blakang tu gunung kinabalu..mcm rendah jer kan.heheh...dah la kot...xtaw nak taip ape dah....


Tuesday, February 1, 2011

family aku




















ni lah family aku...xbesaq mana pon..besa2 ja..aku ada 4 org adik beradik, aku anak ke-3...ada 2 orang abg n sorang adik...hehe...yang sorang g tu kak ipaq aku...org negeri sembilan..yang duduk tu..abah n mama...y kecik2 comei tu anak menakan aku.....ok...dah kenai kan family aku...